Belangrijk nieuws jeugdfront

24-09-2017

Wij zijn zeer verheugd dat we gezien de aanwas van jeugdleden een nieuw team kunnen inschrijven voor de competitie. Het gaat een JO-8 team worden.Van de huidige teams de JO11-2 en JO9-1 worden dus nu 3 teams geformeerd. Dit heeft ook gevolgen voor de trainingen. Vanaf a.s. donderdag 28 september gaan de JO11-2 en JO9-1 gezamenlijk trainen op de dinsdag- en donderdagavond van 18.45 -19.45 uur. Ook zijn we heel blij dat een 2-tal jongens van het 1e elftal deze groepen willen gaan trainen. Toine Korthouwer en Dennis Veer die beide een sportopleiding volgen worden de trainers van deze groepen. Dit is een enorme positieve ontwikkeling voor onze vereniging, en zorgt ervoor dat onze spelers nog beter worden en meer plezier zullen beleven aan de sport. Het is voor sommige ouders misschien even omschakelen naar de dinsdag en donderdag, maar het is allemaal in het belang van de spelers en speelsters. Onderstaand de nieuwe team-indelingen. Bij sommige van deze teams kunnen we nog wel wat aanwas gebruiken. Afspraak is dat teams die wat ruimer in de spelers zitten indien nodig het andere team helpen.

JO11-2

1

Jor van Balken

2

Rubin van Mourik

3

Arjen van Dolderen

4

Thijs van de Scheur

5

Nick van der Voort

6

Matthijs van Daalen

7

Dyono van de Hatert

8

Colin Tamboer

9

Nick Budding

10

Peter Miltenburg

JO9-1

1

Zeeger Menkveld

2

Berend Oosterhoff

3

Teus van Laar

4

Jan Voorthuijsen

5

Jan vande Pol

6

Anouk Pitlo

7

Britney Stam

8

Annelijn Menkveld

JO8-1

1

Tim van der Voort

2

Santi van Beijnum

3

Luc van Mourik

4

Irina van der Scheur

5

Thijs van der Meijden

6

Sam van Dreeven

7

Noah van Beijnum

8

Joeri van der Weijden

9

Glen van Mourik

Voor de zaterdag zijn we nog wel opzoek naar leiders voor de nieuwe JO9-1 dus ouders, broer, zus etc meldt u aan. Zonder begeleiding kan er niet gevoetbald worden.

Komende week wordt de JO8-1 ingeschreven, en hopelijk kunnen ze a.s. zaterdag al voetballen voor de competitie.

Ook bij de junioren teams zitten we ruim in de spelers, maar zijn we nog niet zover om daar een extra team te formeren. We houden de grote van de groepen de komende maanden in de gaten.

Maandag 25 september wordt dus nog volgens het oude schema getraind, en donderdag 28 september dus volgens het nieuwe schema. Woensdag 27 september is er dus geen trainen voor de JO9-1 en JO11-2.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben ik ben maandagavond (25-09-2017) bij VVA.

Namens de jeugdcommissie,

Gijs-Jan Baardman

Meer nieuws Overzicht