Voorlopige team-indelingen

29-05-2016

Het was weer een hele puzzel maar hierbij de voorlopige team-indelingen voor het seizoen 2016-2017. Let op dit is voorlopig want er kunnen zich nog nieuwe leden aanmelden, en leden kunnen nog besluiten om te stoppen of onze vereniging te gaan verlaten (uiteraard hopen wij dit niet).

Bekijk HIER de voorlopige team-indelingen.

Mocht je nog nieuwe leden weten dan dit graag aan mij doorgeven. Ook bij stoppen of het overstappen naar een andere vereniging dit dan tijdig doorgeven. Voor de B2 staan nog steeds vacuters open voor trainer en leider(s), en voor de C2 zijn we nog op zoek naar een trainer.

Een aantal spelers die de A-junioren leeftijd hebben zullen vervroegd de overstap naar de senioren moeten maken daar er te weinig junioren zijn voor 5 elftallen.
Bij de B1- junioren zullen na de voorbereiding nog een 3-tal spelers afvallen en in de B2 geplaatst worden.
Van de C1-junioren zal na de voorbereiding nog een keeper afvallen en in de C2 geplaatst worden.
Voor de E-pupillen zal als het ledenbestand zo blijft mogelijk nog een speler van de E2 overgeheveld worden naar de E1. Een aantal spelers van de F zijn vervroegd overgegaan naar de E om tot 3 teams te komen voor deze twee leeftijdscategorieën.
De kans bestaat dat we bij de meisjes naar 2 teams gaan. Wij verwachter hier nog wat aanmeldingen.
Vanaf komend seizoen spreken we trouwens niet meer over B, C, D, E en F, maar over Onder 17, Onder 15, Onder 13, Onder 11 en Onder 9.
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt U contact opnemen met ondergetekende.

Gijs-Jan Baardman (0612613364)