VVA 2 boekt ruime overwinning

09-12-2013

Zaterdag jl. speelde het 2e elftal de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop. We begonnen sterk aan de wedstrijd en al na 3 minuten lag de bal in het net bij de tegenstander. Het was Khalid Marbouh die na een pass van Lester de keeper van Valleivogels het nakijken gaf. De wedstrijd golfde op en neer met kansen aan beide kanten. Het was toch Valleivogels die met een 2-1 voorsprong naar de thee ging (die we overigens niet hebben gekregen). Na de rust werd de druk op de tegenstander verhoogd wat in de 50e min. de 2-2 opleverde door een doelpunt van Renaldo van den Brink. De verdediging stond goed en we werden steeds sterker. In de 65e min. reageerde Renaldo goed op een bal die door Rodney keihard op de lat werd geschoten. Dat was de 2-3. Daarna was het verzet van Valleivogels redelijk gebroken. Het definitieve zetje kwam door de 2-4 van Lester Stofkoper in de 85e min. Het mooiste doelpunt kwam van de voet van Rodney Veenhof door eerst nog de bal op de paal te schieten, maar in de rebound de keeper en 2 spelers uit te spelen en simpel de einduitslag van 2-5 maakte. Ik denk dat dit een mooie uitslag is om na de winterstop op verder te bouwen. We hebben in het 1e gedeelte van de competitie als nieuwkomer laten zien dat we als team voor geen tegenstander onder hoeven te doen. Ik wens iedereen namens het 2e elftal van VVA'71 fijne feestdagen en veel gezondheid toe in het komende jaar.